Logo Huifkartochten in Limburg

Huifkar van bovenaf Gezellig op stap met de huifkar in Zuid Limburg Mooie paarden die een huifkar trekken Sfeerfoto van een huifkartocht in het Limburgse Heuvelland Ook een tractor kan een huifkar trekken

Met de huifkar naar de bierbrouwer

Gestart wordt er met koffie en een stukje huisgebakken vla.

Dan komt de huifkar en de groep vertrekt met de huifkar naar onze plaatselijke dorpsbierbrouwer (wij kunnen daar terecht tot met maximaal 25 mensen)

Een gezellige middag/ avond waarin u niet alleen veel leert over bier, maar ook lekker gaat proeven en kijken hoe bier gebrouwen wordt.

Na afloop van deze gezellige bier-brouw bezoek komt de huifkar jullie wederom ophalen en kunnen jullie genieten van een aangepaste maaltijd helemaal in het teken van het bier welke jullie net gekeurd en gedronken hebben.

De kosten van dit arrangement huifkar bezoek aan de dorpsbrouwer € 27,50pp ( incl. div. bierproeven ) duur ongeveer 3 a 3,5 uur Bij bier hoort stevige kost!! Er kan achteraf genoten worden van:

Bv. Een stevige soep of een kaas verwenplankje met huisgebakken brood Een gemarineerde ham heerlijk zacht gegaard met een lekkersausje salade frietjes en huisgebakken brood Een rosbief in zijn geheel heerlijk gebakken lekker dunnen plakjes snijden en genieten

De kosten van deze stevige kost zijn: Stevige soep met kaasplank en huisgebakken brood € 12,50pp Gemarineerde ham met heerlijk saus € 15,50pp (250gr pp) Rosbief met salade en natuurlijk een heerlijke pepersaus € 18,50pp (250gr pp)

Natuurlijk kunt U ook genieten van onze a la carte kaart

Dit arrangement is v.a. 10 personen.

Vegetarisch is verkrijgbaar, wel even melden!