Logo Huifkartochten in Limburg

Huifkar van bovenaf Gezellig op stap met de huifkar in Zuid Limburg Mooie paarden die een huifkar trekken Sfeerfoto van een huifkartocht in het Limburgse Heuvelland Ook een tractor kan een huifkar trekken

Dagtocht door de Holle-wegen

Gemeente Onderbanken staat bekend om zijn prachtige holle wegen. Onze gemeente bestaat uit 4 kernen: “Schinveld, Merkelbeek, Bingelrade en Jabeek richting elk van deze kernen lopen enkele  mooie Holle wegen naar de volgende kern.

Dit arrangement start met op de locatie de Brenkberg van Biej de Tant, Bouwbergstraat 126 te Schinveld. Waar jullie op onze parkeerplaats de auto’s kunnen parkeren.

In de bistro wacht een (h)eerlijk stukje huisgemaakte vla met een kopje koffie al vorens jullie vertrekken met de huifkar getrokken door tractor. (van de koffie met het heerlijk stukje vla kan ook op de huifkar genoten worden)
Met de huifkar zullen jullie snel de eerste holle weg aantreffen, onderweg genieten jullie van een drupke en een stukje Limburgse worst.

Ook worden er stukken gewandeld, daar waar de huifkar niet mag komen.

Rond etenstijd komen wij aan bij gastronomie Smeets voor een kopje soep en sanitaire stop. Na genoten te hebben van de pauze hervatten wij tocht wederom via prachtige bijzondere Holle-wegen terug naar onze bistro.

Natuurlijk kan dit arrangement worden aangepast, geboekt of in combinatie met een ander arrangement of een culinaire afsluiting geboekt worden, klik hier voor onze lunches, BBQ of diners kosten hiervan v.a. € 10.00pp

Kosten van dit arrangement zijn € 27,95 pp


 Te boeken v.a. 10 personen bij minder dan 10 personen kost dit arrangement € 279,50

Dit arrangement, de tocht met de huifkar van ongeveer 4.uur, koffie met vla, drupke Limburgse worst, de soepje, excl. drankjes.

Heeft U vragen of speciale wensen neem dan contact met ons op.
Per huifkar kunnen we maximaal 15 personen vervoeren, in totaal kunnen wij maximaal 75 personen vervoeren op onze huifkarren.

Honden mogen mee mits braaf en aangelijnd