Logo Huifkartochten in Limburg

Huifkar van bovenaf Gezellig op stap met de huifkar in Zuid Limburg Mooie paarden die een huifkar trekken Sfeerfoto van een huifkartocht in het Limburgse Heuvelland Ook een tractor kan een huifkar trekken

Arrangementen voor grote groepen - vanaf 40 personen is Maatwerk

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij een aantal zeer leuke arrangementen samen gesteld. Deze arrangementen
zijn specifiek voor groepen vanaf 40 personen. Hierbij is overal   rekening mee gehouden en kunt u rekenen op een zeer geslaagd arrangement voor uw familie dag of bedrijf feest. Ook zijn deze arrangementen een groot succes voor uw bruiloft of jubileum.

Bv. Jullie worden ontvangen  met koffie/thee en huisgebakken vla v.a.  € 4,50pp

Dit onderstaande arrangement  is slechts een voorbeeld arrangement en kan geheel naar uw wensen op maat worden gemaakt voor de perfecte dag!

Het restaurant ligt met haar sfeervol terras waar u meteen een vakantiegevoel krijgt. 
Wij komen jullie met onze huifkarren ophalen bij de bistro om te beginnen aan de prachtige tocht door de Schinveldse bossen of de mooie velden van Onderbanken. 
Natuurlijk ontbreekt ook een korte tussenstop niet om de benen te strekken. Op verzoek nemen wij een hapjesmand mee.

We kunnen borrelen onderweg spellen spelen ( Bosgolf etc.) of wandelen er zijn vele mogelijkheden.
Na ongeveer 2 uur brengen we jullie weer terug naar de bistro. De kinderen kunnen in de zomerperiode terecht bij de naastgelegen speeltuin.

Daarna staat er bv. een heerlijke BBQ op jullie te wachten of  een Buffet, High Tea, Picknick of een ¾  gangenmenu is ook mogelijk.

Prijzen: de prijzen voor deze groep zijn op maat, afhankelijk van de dagindeling en het verteer.
Huifkar met paarden in een arrangement € 95,00 (15personen) elk volgend uur € 40,00
Huifkar met tractor € 75,00 ( 15 personen)voor het eerste uur en 
€ 40,00 voor elk volgend uur

Dit kan alle dagen van de week, behalve op zondag

Wilt u meer weten over de arrangementen of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Onze huifkar biedt plaats aan maximaal 15 personen. Wilt u met een grotere groep de rondrit maken, laat het ons dan even weten wij kunnen tot 75 personen met de huifkar vervoeren.

Alle mogelijke combinaties zijn mogelijk
Honden mogen mee mits braaf en aangelijnd.